ACCOMMODATIE

Zodra u het terrein oprijdt, overvalt u de rust van de natuur en dat terwijl u zich in het midden van het land bevindt. Welke locatie (welk gebouw) u ook kiest op het terrein, u zult altijd een privacy ervaren met uw eigen groep. Op geen enkele manier heeft u ‘last’ van andere groepen of drukte in de omgeving. U kunt zelf kiezen wat u wenst te doen en hoe u de dag wilt indelen, maar wij kunnen u daar natuurlijk bij helpen. En als u er voor kiest om gebruik te maken van een outdoorprogramma, kunnen wij u een aantal mogelijkheden aan de hand doen.

De 4 gebouwen hebben ieder een eigen karakter en uitstraling en liggen verspreid over het gehele terrein, waardoor de privacy gewaarborgd is. In ieder gebouw bevindt zich een unit met eigen koffie/thee- en drankvoorziening. Bij de ingang staat een plattegrond om het juiste gebouw te kunnen vinden.

 Het centrum  Stalheim  De Schuur de Bibliotheek 

Het Centrum
Dit sfeervolle huis met veranda herbergt de receptie, een vergaderzaal, een koffiekamer, 2 eetkamers voor maximaal 60 personen en de keuken.

Voor overzicht foto's klik hier.

Stalheim
Stalheim is een voormalige boerderij die geheel gerenoveerd is, met behoud van karaktervolle stijlelementen. Hierin bevindt zich een vergaderzaal, een koffiekamer en 19 kamers (waarvan 6 tweepersoons) met eigen douche en toilet.

Voor overzicht foto's klik hier.

De Schuur
De Schuur is net als Stalheim een voormalige gerenoveerde boerderij en bestaat uit de zalen: de Deel en het Voorhuis en 11 kamers (waarvan 10 tweepersoons) met eigen douche en toilet.

Voor overzicht foto's klik hier.

De Bibliotheek
De Bibliotheek ligt aan de rand van het terrein van de Hoorneboeg en kijkt uit over een grasveld met daarachter de hei. De vergaderzaal met haar 3 openslaande deuren biedt uitzicht op het terras met besloten grasveld en op de achtergrond de heidevelden.

Voor overzicht foto's klik hier.Het gehele terrein is bij uitstek geschikt voor outdooractiviteiten.

Catering
Het ontbijt en de lunch kunt u genieten in gebouw het Centrum en bestaat uit een buffet, waar u zelf een keuze uit kunt maken met 's middag's een warme snack. Aan het einde van de middag kunnen wij, indien u dat wenst, ook een snack op uw locatie serveren. ‘s Avonds kunt u deelnemen aan het 3-gangen diner in het Centrum rond 18.00 uur of om 20.00 uur. Het diner wordt geheel gecaterd door de chefkok van de Ernst Sillem Hoeve. Wij werken het hier af en serveren het op huiselijke manier. U kunt altijd vooraf uw persoonlijke wensen kenbaar maken, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Info over onze prijzen en/of een offerte kan u hier vinden