OUTDOOR MOGELIJKHEDEN

 

Een landgoed midden in bos en hei, een heerlijke locatie om ook even de benen te strekken en te genieten van de prachtige natuur en ontspannen activiteiten. Hieronder enkele mogelijkheden.

Hoorneboeg collage

 

spacer

Een frisse start op de Hoorneboeg (45 minuten)

Na aankomst op de Hoorneboeg eerst even de zon in het gezicht en de wind door de haren. Uw deelnemers verkennen met een fotoblad het park (in Engelse stijl) van de Hoorneboeg, zien de verschillende locaties en beantwoorden vragen op door u aangedragen thema’s met het oog op uw bijeenkomst. Een prima startopdracht voor uw verblijf op de Hoorneboeg!
Vraag ons naar de mogelijkheden voor een perfect samenwerkend begin. Prijs inclusief voorbereidingen: € 150.

spacer  

 

 

Rondleiding over landgoed en hei (van 1 tot 2 uur) Landgoed de Hoorneboeg heeft een rijke geschiedenis. Bent u geïnteresseerd in de geschiedenis het voormalige jachtslot en hoe de Fransen dat veroverden? Maak kennis met de geschiedenis, anekdotes, opmerkelijke verhalen en wandel gelijk door de rijke natuur, maak kennis met de Engelse tuin, prehistorische grafheuvels, prachtige gebouwen en nog veel meer… € 17,50 per persoon met een minimumbedrag van € 175.

    spacer


Handboogschieten

 

Handboogschieten in teamverband (1,5 uur)

Als team op een frisse wijze doelgericht aan de slag. In deze ‘outdoorbreak’ strijdt u in twee gelijkwaardige groepen om de sportieve eer. U leert de beginselen van de handboogsport. Lukt het uw team om ‘onder druk’ de concentratie en een vaste hand te behouden of verliest u de focus bij deze sportieve teamprestatie?
€ 20,50 per persoon met een minimumbedrag van € 205,00.

    spacer 

 Teamuitdging!

 

‘Serious Fun’

In teams gaat u in 2 tot 4 rondes de strijd aan. Even lekker er tussenuit en als groep nieuwe energie opdoen. Elke ronde gaat het om de overwinning. In de eerste ronde testen we de kwaliteiten van het team, waarna er per opdracht een moeilijkheidsgraad bij komt.

U hebt elke ronde de keus welke opdracht u met elkaar aangaat, zodat de competitie op maat wordt aangeboden. Het hele jaar en bij slecht weer gedeeltelijk binnen mogelijk. Een junior trainer kan perfect deze activiteit voor u verzorgen. Wilt u een professionele teamcoach, kies dan voor een senior trainer.

 

1,5 - 2 uur

3 - 4 uur

minimun per

 

per persoon

per persoon

groep

junior
trainer

€ 20,50

€ 30,-

€ 205,- / € 300,-

senior
trainer

€ 24,-

€ 36,-

€ 240,- / € 360,-

   


Golf challenge

 

Outdoor Golf challenge (1,5 uur)

Bij deze ‘outdoorbreak’ ligt de uitdaging in het nemen van holes op de meest onmogelijke plaatsen. We hebben ze geplaatst tussen struiken, op hellingen, achter bomen, enz. Trek met ons mee door het park van de Hoorneboeg voor een Outdoor Golf challenge!
€ 20,50 per persoon met een minimumbedrag van € 205.

     


Heide

 

Natuurbelevingstocht over het landgoed en de hei (1 uur)

Met plezier neemt de natuurgids u mee voor een ontspannen natuurtocht. Wel eens een hazelworm gezien of de roodborsttapuit, het eekhoorntjesbrood of de sporen van een das? Bent u geïnteresseerd in de geschiedenis het voormalige jachtslot? Een spannende avondexcursie behoort ook tot de mogelijkheden, bv. een vleermuizen-, uilen- of salamandertocht. U kunt ook kiezen voor een verrassingstocht met het wortel- of bosvrouwtje of voor de heksentocht. In elk jaargetijde is er genoeg te beleven.
€ 17,50 pp met een minimumbedrag van € 175.

   

 

Katapult

 

 

Katapult bouwen (1,5 uur)

Glimmende oogjes, even terug in de tijd. Dat is het mooie van deze opdracht. Lekker spelen met een mega katapult en kokosnoten. En natuurlijk bouwt u hem zelf. Het speelgoed uit uw jeugd is er niets bij!
€ 24 per persoon met een minimumbedrag van € 240.

     
Discusgolf  

Disc Golf challenge (1,5 – 2 uur)

In het park staan de nieuwe Disc Golf goals al voor u opgesteld. Voorzien van frisbees gaat u op pad. Wie de minste worpen nodig heeft op het parcours wordt winnaar. Een Disc Golf clinic begint met enkele handige tips van de instructeur, u maakt teams en kunt binnen vijf minuten aan de slag en iedereen kan meedoen!
€ 20,50 per persoon met een minimumbedrag van € 205,00.

   
Boomklimmen  

Boomklimmen (3 uur)

Een teambreak voor een team met lef. U bouwt samen met uw team met klimgrepen gezekerd een route in een Amerikaanse eikenboom op landgoed de Hoorneboeg. Hoe gaat u dit samen aanpakken? Wie durft de boom in en hoe organiseert u dat de klimmers op tijd het volgende greepje in hun bezit hebben? Welk team slaagt er als eerste in om de gegeven taak te volbrengen? Deskundige instructeurs begeleiden uw team.
€ 30 per persoon met een minimumbedrag van € 300.