REFERENTIES

Ervaring van trainingsbureau PEOPLE Unlimited      

In de ogen van trainingsbureau PEOPLE Unlimited slaagt de Hoorneboeg uitstekend in het creëren van een effectieve leeromgeving. Wij beschikken over een trainingsruimte met een hoge mate aan privacy. Deze sluit goed aan bij het type ontwikkelingstrajecten die wij voor onze klanten verzorgen. De flexibiliteit van de bedrijfsvoering zorgt voor de extra ruimte die wij nodig hebben en deze draagt bij aan het optimale trainingsresultaat.

De Hoorneboeg is centraal gelegen in Nederland en is voor de meeste mensen goed bereikbaar. Het is gelegen in een prachtige, bosrijke en rustige omgeving. De prachtige omgeving biedt de uitstekende gelegenheid voor een wandeling of een rondje joggen.

PEOPLE Unlimited ervaart de samenwerking met de staf-planning en de staf op locatie als zeer productief.

Nico Koomans,

Senior trainer PEOPLE Unlimited


 

HeartMath BeNeLux

heartmath logo

Wij houden reeds meerdere jaren met veel succes onze Professionals trainingen en de Licentieopleiding op de Hoorneboeg. Het is een hele mooie omgeving waarin de deelnemers in de lunchpauze heerlijk kunnen wandelen op de hei. De kamers zijn heel netjes en fuctioneel, het eten is goed verzorgd en vooral ook erg gezellig. We geloven dat een trainingslocatie het effect van een training kan versterken en in het geval van de Hoorneboeg is dat zeker zo.

Robert Erdbrink, directeur en oprichter van HeartMath BeNeLux.


ITIPit-tp-logo
 
Al geruime tijd maken wij als ITIP, gebruik van het Conferentiecentrum de Hoorneboeg als onderkomen voor onze opleidingen of andersoortige groepen. De Hoorneboeg ligt prachtig in het midden van het land omgeven door heide en bos. Een goede plek om direct te voelen dat je weg bent van de dagelijkse beslommeringen zodat je je aandacht kan geven aan dat in jouw leven of dat in jou zelf wat aandacht behoeft. En daar begint ons werk als ITIP altijd mee.

Verder is het uiterst prettig om te bemerken dat de mensen van het Conferentiecentrum de Hoorneboeg hun best doen om zowel een sfeer neer te zetten als om praktisch behulpzaam te zijn zodat wij in alle rust bezig kunnen zijn.

Tot slot, niet te vergeten : het eten is heerlijk!

Referentie geschreven door Bertie Hendriks,

Mede-directeur van het Instituut voor Toegepast en Integrale Psychologie (ITIP)Twynstra Gudde

twynstra gudde
Ik schrijf deze tekst op de Hoorneboeg in de pauze van een bijeenkomst waarin we met een werkgroep een projectplan opstellen. De Hoorneboeg is hiervoor een goede omgeving. Ik vind het prettig dat we eigen werkruimte hebben (vandaag een huisje). Op deze manier hebben we het gevoel op ons zelf te zijn en is er niet de onrust om ons heen van andere groepen. De ligging, aan de rand van Hilversum op de heide maakt het tot een bijzondere plek.

Nadat het personeel mij als begeleider welkom heeft geheten zie ik ze voor de rest van de dag niet meer. Ik heb ze verder ook niet nodig want we hebben onze een eigen koffie- en (fris)drankvoorziening. Toen ik ze toch nodig had, waren ze snel aanwezig en hielpen me hulpvaardig.

De Hoorneboeg is geen viersterren locatie maar de groep waarmee ik hier vandaag ben waardeert de privacy en sobere uitstraling van de Hoorneboeg. Ook met slecht weer is de noodzakelijke wandeling naar de locatie waar de lunch wordt geserveerd, nuttig. Zo zijn we wel gedwongen een frisse neus te halen (en om zo weer op heldere ideeën te komen). De lunch was vandaag (zoals meestal) een Hollandse broodmaaltijd. Afsluitend: ik kom hier graag en waardeer de goede balans tussen prijs en prestatie.

Referentie geschreven door de heer R. Kor, partner bij Twynstra Gudde.