ROUTE

Route

Vanaf de A27, komende uit de richting Amsterdam, Almere of Amersfoort neemt u afslag 33, richting Hilversum. Bij de verkeerslichten slaat u linksaf, u rijdt vervolgens onder een treinviaduct door en gaat bij de rotonde links. U komt dan op de Utrechtseweg (richting Maartensdijk). Circa 500 meter buiten de bebouwde kom ziet u aan de rechterkant van de weg een bord ‘Hoorneboeg’. Daar begint onze oprijlaan.

Vanaf de A27, komende uit de richting Utrecht, neemt u de afslag Bilthoven. U slaat direct linksaf. Bij de splitsing gaat u rechts richting Maartensdijk. U komt dan op de N417, Koningin Wilhelminaweg, daarna Tolakkerweg en vervolgens de Utrechtseweg, waarbij u langs Maartensdijk en Hollandsche Rading rijdt. Bij de rotonde rijdt u rechtdoor, richting Hilversum. U rijdt door tot u een bushalte aan uw linkerhand ziet en het bord ‘Hoorneboeg’. Daar begint onze oprijlaan.

Aan het eind van deze oprijlaan (1.000 meter) staat het informatiebord, met daarop aangegeven in welk gebouw uw organisatie verwacht wordt.

Sommige navigatie systemen denken dat u ons enkel te voet kan bereiken en zetten u aan de verkeerde kant van de heide af. In dit geval kunt u Hoorneboeglaan als bestemming geven, dit is onze oprijlaan.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Hilversum

Station NS Hilversum bus 58 Connexxion richting Zeist

Halte Hilversum Hoorneboeg

Vanaf de halte Hoorneboeg gaat u de Hoorneboeglaan op die u uitwandeld tot na het 2de wildrooster. Aan de ingang van het terrein treft u het informatiebord met daarop de verschillende locaties op het terrein.

Let op indien u bus 104 neemt komt u in vogelvlucht dichter bij de Hoorneboeg uit maar moet u wel door het bos en over de hei, dit kan verwarrend zijn en kunt u beter niet doen.

U kunt ook vanaf station Hilversum een taxi nemen en de chauffeur vragen u af te zetten bij het gebouw waar u die dag verblijft. De naam van het gebouw kunt u vinden op het informatiebord bij de ingang van ons terrein.

Voor de actuele reisinformatie en reistijden van deur tot deur verwijzen wij u graag door naar www.9292.nl